moje vlastné športové stránky...

Zošákov gól posúva Liptákov do 3. kola v SP

16.09.2008 19:45

    

Pred zaplneným štadiónom MFK NAO Liptovský Mikuláš vstúpil lepšie do zápasu favorit z Ružomberka. V úvodnej 20. minútovke Ruža domácich do svojej šestnástky nepustila, gólom to zaváňalo na opačnej strane. Rozhodca Havrilla rozpútal emócie na tribúnach, keď v 18. minúte nekompromisne ukázal červenú kartu za faul na Mašeka Olejárovi. Zverenci trénera  Michala Bílka už o dve minúty rozhodli o výsledku. Rozhodujúci a jediný gól zápasu si pripísal záložník Štefan Zošák.

Kým prvý polčas sa niesol v réžii hostí spod Čebraťa, v druhom sa prebrali aj domáci. Šance na gólový zásah boli na oboch stranách, siete oboch brankárov však ostali nerozvlnené. Mikulášťania aj v oslabení dokázali vystrašiť corgoňligistu, stav 0:1 sa ale nemenil. Po góle volajúce šance mali na kopačkách aj Ružombečania, hlavne strela Lačného v nadstavenom čase, ktorá mala skončiť v prázdnej bráne. Niektorí diváci odchádzali domov sklamaní, zápas svojou úrovňou nesplnil ich očakávania. Fanúšikovia z Liptovského Mikuláša si mohli chuť napraviť ešte na hokeji, ktorý sa začínal hneď po futbale.

Hostia prišli zvíťaziť a svoj cieľ splnili. Aj za cenu nie práve oku lahodiacemu futbalu, sú futbalisti MFK Ružomberok v 3. kole.

autor: Petra Janigová

Späť

Vyhľadávanie

(c) 2008 Všetky práva vyhradené.