moje vlastné športové stránky...

Po výbornom výkone vysoké víťazstvo MTR a debakel RH

07.11.2008 16:30

 V prvom kole Mestskej mediálnej futbalovej ligy prehral tím Mestskej televízie 10:9. Do ďalšieho kola preto nastupovalo družstvo MTR s cieľom zvíťaziť ale hlavne vrátiť Ružomberskému hlasu tesnú prehru.

Pred samotným zápasom, ktorý bol na programe vo štvrtok 6. novembra, prebehla v nabudenom tíme MTR taktická porada. Herné zmeny slávili úspech a televízia vtrhla do zápasu ako víchor. Ich ofenzívne výpady a efektné akcie viditeľne zaskočili ambiciózne mužstvo RH. Novinári dlho nevedeli nájsť recept na prekonanie obranného valu, keď hráči MTR nasadili precízne osobné bránenie. Kým v prvom zápase predvádzali útočnú hru najmä „hlasisti“, v odvete mala nečakanú ofenzívnu silu televízia. V dobrej forme sa opäť predviedol Jarík Šalát, kombinácie ktoré predvádzal s Romanom Šimalčíkom mali myšlienku aj presné zakončenie. Rýchle góly MTR vyviedli novinárov z herného rytmu a po prvom polčase to bolo neuveriteľných 10:2 pre osobnosti televízie.

Do druhého polčasu už vstúpili aktívnejšie aj novinári. Sily na ihrisku sa vyrovnali, ale kým MTR pokračovala v svojej útočnej hre zo zabezpečenej obrany, tím RH sa nestíhal vracať dozadu a vredu hrozil skôr strelami z diaľky. Miško Domenik síce predvádzal v bráne skvelé výkony, ale proti lavínovým útokom televízie bol často bezmocný. V druhom dejstve prestrieľali „hlasisti“ tím MTR v pomere 8:7, ale na konečnom zaslúženom víťazstve televízie to nič nezmenilo.

Po dvoch kolách v tabuľke MMFL vedie nečakane MTR, keď je pred druhým RH len o skóre.

Michaela Milá, kapitánka MTR: Som veľmi spokojná s výsledkom posledného zápasu medzi MTR a RH. Ako sa ukázalo, týždeň rozmýšľania o vhodnej stratégii priniesol sovoje ovocie, a podarilo sa nám hlboko pokoriť vytrénovaných redaktorov z novín. Na vavrínoch však nezaspíme, a už teraz sa môžu začať tešiť na ďalší úder televízneho štábu."

Michal Domenik, kapitán RH: „Tímu Mestskej televízie dnes musím pogratulovať k výkonu a aj k víťazstvu. Musím povedať, že nás dnes svojou hrou zaskočili, nečakali sme taký tlak. V ďalšom kole im samozrejme budeme chcieť prehru vrátiť aj s úrokmi.“

 

Zostavy:   MTR: Miška – Peťa, Jarík, Roman         RH: Miško – Janko

Góly:        MTR: Roman 9, Jarík 8, Peťa 1             RH: Janko 6, Miško 3

 

Tabuľka    Z

     V         P        R          skóre       body

 

MTR      1          

 

 

    1       1       0       27:19        3

RH        1

    1       1       0       19:27        3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Späť

Vyhľadávanie

(c) 2008 Všetky práva vyhradené.